Vegan Vlaflip

Jump to Recipe

VLAFLIP! vroeger was dit echt mijn favoriete toetje. echt vroeger vroeger toen ik nog klein was at ik dit zó graag. Eigenlijk nooit meer bij stilgestaan totdat ik de aspro dessert vanille tegenkwam in de supermarkt. Eerst gewoon los gegeten, hmmm heel lekker. Toen geprobeerd met apfelstrudel, hmmmm nog lekkerder! Ik bedacht me nog meer lekkere dingen die je kon eten met romige vanille vla… toen wist ik het, Vlaflip!

Als ik denk aan een vlaflip denk ik meteen aan dit glas. Ik dacht dat we er nog meer hadden, maar die zullen wel in de loop der jaren zijn gesneuveld. Vroeger kregen we altijd een vlaflip uit een ”fancy” glas, misschien maakte hem dat ook altijd nóg lekkerder!

Ik denk dat ik je nieters hoef uit te leggen hoe je hem maakt, maar ik zal je toch even vertellen hoe ik dit heb gedaan.

Processed with VSCO with m5 preset

Vlaflip

Een easy vlaflip is het perfecte toetje of comfortfood! Lekker na de maaltijd of gewoon, zomaar.
Total Time 5 minutes
Course Nagerecht
Servings 1 vlaflip

Ingredients
  

  • Alpro vanille dessert
  • Plantaardige yoghurt
  • Frambozensiroop

Instructions
 

  • Heel easy: giet in je grote glas ongeveer 2/3 met yoghurt, giet daar bovenop je vanille dessert & top af met je lievelingssiroop!

Leave a Reply

Recipe Rating