VLAFLIP! vroeger was dit echt mijn favoriete toetje. echt vroeger vroeger toen ik nog klein was at ik dit zó graag. Eigenlijk nooit meer bij stilgestaan totdat ik de aspro dessert vanille tegenkwam in de supermarkt. Eerst gewoon los gegeten, hmmm heel lekker. Toen geprobeerd met apfelstrudel, hmmmm nog lekkerder! Ik bedacht me nog meer lekkere dingen die je kon eten met romige vanille vla… toen wist ik het, Vlaflip!

Als ik denk aan een vlaflip denk ik meteen aan dit glas. Ik dacht dat we er nog meer hadden, maar die zullen wel in de loop der jaren zijn gesneuveld. Vroeger kregen we altijd een vlaflip uit een ”fancy” glas, misschien maakte hem dat ook altijd nóg lekkerder!
Ik denk dat ik je nieters hoef uit te leggen hoe je hem maakt, maar ik zal je toch even vertellen hoe ik dit heb gedaan.


Vlaflip
Ingredients
- Alpro vanille dessert
- Plantaardige yoghurt
- Frambozensiroop
Instructions
- Heel easy: giet in je grote glas ongeveer 2/3 met yoghurt, giet daar bovenop je vanille dessert & top af met je lievelingssiroop!