Go Back

Spiderweb pizzabroodjes

Deze heerlijk eenvoudige pizzabroodjes heb je zo gemaakt, je hebt maar een paar ingrediënten nodig en kunt waarschijnlijk (bijna) alles vinden in je voorraadkast!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course Bijgerecht, Borrelhapje, fingerfood, snack, Tussendoortje
Servings 8 Pizza's

Ingredients
  

  • 1 Pak Bladerdeeg Jumbo huismerk
  • 70 gram tomatenpuree
  • Olijven
  • Oregano
  • Plantaardige kaas
  • Sofine Sochicken spiesjes

Instructions
 

  • Verwarm je oven voor op 220ºC
  • Rol het bladerdeeg uit en snijd in 8 rechthoekjes. Zorg dat je wat ruimte overhoudt zodat je die kunt gebruiken voor de spinnenweb-reepjes.
  • Besmeer alle rechthoekjes met tomatenpuree en beleg met jouw keuze aan ingrediënten. Ik gebruikte dus olijven, oregano, vegan kip en vegan kaas.
  • Gebruik je ook Sochicken spiesjes? Ik heb deze een paar minuten in de airfyrer afgebakken. Je kunt dit ook in de pan doen natuurlijk. Daarna heb ik deze doormidden gesneden zodat je kleinere stukjes kunt gebruiken. Beleg je pizza's hiermee
  • Leg de reepjes kruislings over de mini pizza's heen en druk goed aan aan de zijkanten.
  • Leg de mini pizza's op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ongeveer 15 minuten af op 220ºC. Dit kan verschillen per oven! Houd het even in de gaten.
  • Genieten maar!