Go Back

Broodje Pulled Oats

Als perfecte plantaardige vervanger voor een smoky broodje pulled pork, hebben we hier de Pulled Oats! Super makkelijk en snel klaar, heerlijk als luch en perfect om je gasten mee te verwennen. Of, gewoon lekker zelf op te eten
Cook Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Course Lunch
Servings 1 Broodje

Ingredients
  

Pulled Oats

  • 87,5 gram Gold & Green Pulled Oats Naturel | Een halve verpakking
  • Sojasaus
  • Barbecue saus | Bijvoorbeeld Sweet Baby Rays Hickory & Brown sugar
  • Braad, grill & bbq kruiden

Broodje + Beleg

  • 1 Italiaanse bol
  • Een handje Spitskool
  • Rode ui

Optioneel

  • Vegan citroenmayonaise, of vegan mayonaise + citroensap

Instructions
 

  • Bak je Italiaanse bol af volgens de aanwijzingen, of als je een vers broodje hebt gekocht hoeft dit natuurlijk niet.
  • Warm in een koekenpan olie op. Kies voor olijfolie, ga voor knoflook of bijvoorbeeld chiliolie.
  • Voeg de portie Pulled Oats toe aan de warme pan en bak even door.
  • Voeg de braad, grill & barbecue kruiden toe en roer goed door. Voeg daarna een scheutje sojasaus toe en meng weer door.
  • Voeg tegen het eind een flinke knijp barbecue saus toe. Ik heb dit niet opgemeten maar een flinke scheut moet goed zijn. Roer de Pulled Oats even door en zorg dat ze allemaal ge-coat zijn met de barbecue saus. Laat dit nog even samen bakken.
  • Maak je Italiaanse bol op met je citroenmayo, spitskool, rode ui & de Pulled Oats. Genieten maar!
Keyword Barbecue, Barbecue saus, bbq, bbq saus, broodje oats, broodje pulled oats, Pulled Oats, pulled pork, Smokey Barbecue