Tofu scramble
Deze heerlijke tofu scramble is de perfecte vervanger voor een scrambled egg. Heerlijk op een broodje of met je favoriete gebakken groenten!
Cook Time 10 minutes mins
Total Time 10 minutes mins
- +/-185 gram (stevige) Tofu
- Kerriepoeder
- Paprikapoeder
- Kurkuma
- Kala Namak ( zwart zout)
- Sojasaus
- Knoflookolie | Om in te bakken
Extra
- 1 Tomaat
- (gedroogde) Bieslook
- 2 Ciabatta broodjes
- Vegan truffelmayo | Home made recept vind je onder de categorie sausjes
Warm in een pan de olie op.
Dep de tofu droog en verkruimel boven de pan.
Bestrooi met alle kruiden die je wilt gebruiken, de kerrie, paprikapoeder, kurkuma, kala namak en wat sojasaus. Meng dit goed door tot alle tofu een ei kleurtje krijgt.
Bak dit een paar minuutjes door.
Bak de broodjes af, snijd deze doormidden en besmeer met vegan truffelmayo of jouw andere favo smeersel. Beleg met de tofu scramble en serveer evt. met wat versgesneden tomaat en gedroogde bieslook. Genieten maar!