Go Back

Frambozen ontbijt froyo's

Deze heerlijke mini froyo & havermout koekjes gaan je veel tijd schelen als je geen ochtend mens bent! Maak een voorraadje voor de week of de dag ervoor en je hebt altijd een ontbijtje (of snack) ready staan in de vriezer.
Cook Time 15 minutes
Koeltijd 30 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 5 porties

Equipment

  • Cupcake vorm + bakpapier

Ingredients
  

  • 90 gram Havermout
  • 2 eetlepels Pindakaas | Ik gebruikte creamy, ik denk dat je ook wel crunchy kunt gebruiken voor een bite
  • 2 eetlepels Agave siroop
  • handje Frambozen
  • 70 ml Soja yoghurt | ongeveer!

Instructions
 

  • Voeg de havermout samen met de pindakaas en agave siroop. Mix tot je een dikkig ''beslag'' hebt en verdeel dit over de muffin vormpjes.
  • Doe de frambozen in de blender samen met de soja yoghurt. Ik heb de ingrediĆ«nten op het oog gedaan, maar denk dat de hoeveelheden zo ongeveer kloppen! Kijk naar hoeveel koeken je hebt en hoeveel topping je ongeveer nodig gaat hebben. De rest kun je lekker zelf opdrinken ;)
  • Giet wat topping bovenop elke koek en plaats de koeken in de vriezer.
  • Na ongeveer een halfuurtje is de yoghurt al een beetje bevroren, je kunt ze gewoon in de vriezer laten tot net voordat je ze gaat opeten.
  • Haal 's ochtends (of wanneer je ze ook wilt) een koek uit de vriezer en laat een paar minuutjes (+/- 10 ) ontdooien en dan genieten maar!