Go Back

Vegan kaassalade

Een salade voor op brood, een beschuitje, cracker of wat je dan ook maar wilt! Heel lekker met wat sla of komkommer, maar ook lekker zonder.
Cook Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Course Bijgerecht
Servings 6 Porties

Equipment

  • Klein schaaltje
  • Lepel

Ingredients
  

  • 130 gram Vegan kaas | Ik gebruikte dus het original block van Violife
  • 2 eetlepels Vegan mayonaise | Bijvoorbeeld van Remia
  • 2 eetlepels Haver fraiche | Te koop bij Albert Heijn
  • 1,5 eetlepels Mosterd | Vrij pittig, wat minderen als je niet zo van mosterd houdt
  • 4 takjes Verse bieslook
  • Peper & zout | Naar smaak

Instructions
 

  • Snijd ongeveer 130 gram kaas af van het blok en snijd in kleine blokjes.
  • Doe de kaas in een bakje en voeg de mayonaise, haver fraiche en mosterd toe en roer goed tot een geheel.
  • Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel.
  • Voeg wat peper en zout toe naar smaak.
  • Beleg je broodje met sla, komkommer en deze kaassalade, top eventueel af met wat bieslook, en genieten maar!
Keyword Broodbeleg, Kaas, Lunch, Mosterd, Salade