Go Back

Lazy cinnamon rolls

Deze heerlijke cinnamon rolls heb je in een handomdraai gemaakt! Het deeg is namelijk al helemaal voorbereid en hoef je niks meer aan te doen. Niemand zal proeven dat deze cinnamon rolls vegan zijn en iedereen zal er van genieten!
Cook Time 7 minutes
Baktijd 24 minutes
Total Time 31 minutes
Servings 4 personen

Equipment

  • Springvorm/ovenschaal met bakpapier

Ingredients
  

  • 1 blik AH Super croissantdeeg
  • Plantaardige boter
  • Kristalsuiker/basterdsuiker
  • Kaneel

Frosting

  • Poedersuiker
  • Plantaardige melk

Instructions
 

  • Verwarm de oven voor op 200ÂșC
  • Rol het deeg uit en besmeer met de plantaardige boter. Ik gebruikte bakboter maar als je harde boter gebruikt smelt deze dan even in de magnetron.
  • Besprenkel met de suiker en kaneel.
  • Rol het deeg aan de lange kant op en snijd in kleine stukjes.
  • Verdeel de mini rolls in de met bakpapier bedekte springvorm of ovenschaal.
  • Bak voor ongeveer 24 minuten af in een voorverwarmde oven. Controleer of ze goed zijn, elke oven kan verschillen.
  • Maak de frosting door poedersuiker en plantaardige melk te mengen. Heb je hem graag wat dunner voeg dan wat meer melk toe, voor een wat dikkere frosting voeg meer poedersuiker toe.
  • Enjoy!!